• We zien je bij binnenkomst op de slotavond

  Deze weken wordt overal in Nederland de Avondvierdaagse gelopen. Ook in het Westland stappen de kinderen in 's Gravezande, Monster, Poeldijk en Naaldwijk flink door. Het weer tijdens de vierdaagse is wisselvallig, maar als je goed in beweging blijft hou je het lekker warm. Op de laatste avonden (donderdag en vrijdag) zijn de voorspellingen mooi.

  Op de laatste avond komen we bij een aantal plaatsen kijken hoe de deelnemers binnenkomen en kun je kennismaken met een van onze sportambassadeurs en de beweegcoach. Ken je nog iemand met een beperking die net als jij lekker wil bewegen. Vraag dan aan de sportambassadeur meer informatie. 

  Donderdag 4 juni - Poeldijk  (meer info over de Avond4daagse in Poeldijk)  + Sportambassadeur Linda
  Vrijdag 5 juni - Wateringen (meer info over de Avond4daagse in Wateringen) + Sportambassadeur Brigitte
  Vrijdag 5 juni - Monster (meer info over de Avond4daagse in Monster)
  Vrijdag 12 juni - Naaldwijk (meer info over de Avond4daagse in Naaldwijk) + Sportambassadeur 

  Graag zien we je bij binnenkomst.