• Samen voor het Westland

  Op 30 juni wordt de Netwerkbijeenkomst Sociaal Kernteam georganiseerd. Sociaal Kernteam is een initiatief van Gemeente Westland om de sociale krachten te bundelen. 

  In deze aanpak staat de vraag van inwoners centraal. Uitgangspunten zijn: eigen kracht, direct en dichtbij de goede hulp en maatwerk daar waar nodig. Samenwerking met u bepaalt mede het succes van het Sociaal Kernteam. Daarvoor moeten we elkaar kennen en weten te vinden. Met als resultaat een effectieve aanpak en slagvaardige samenwerking tussen inwoners, zorgprofessionals en gemeente.

  Netwerkbijeenkomst SKT
  Het Sociaal Kernteam nodigt u daarom graag uit voor een Netwerkbijeenkomst SKT
  op dinsdag 30 juni van 13.00 – 17.30 uur. Locatie is De Noviteit in Monster.

  Wat kunt u verwachten?
  De middag staat in het teken van verdere wederzijdse kennismaking. Het Sociaal Kernteam verheldert de werkwijze, mede aan de hand van casuïstiek. U kunt vooraf aangeven welke vragen u aan het SKT heeft, zodat we daarop in kunnen spelen. Ook u krijgt de gelegenheid uw organisatie te presenteren, in de vorm van korte pitches van maximaal 5 minuten. En ten slotte is er uiteraard is er ruimte voor persoonlijke interactie en netwerken.

  Aanmelden
  Wilt u deelnemen? U bent welkom! Meldt u zich dan aan door een email te sturen naar: info@sktwestland.nl Doet u dit alstublieft uiterlijk dinsdag 23 juni

  Vermeld hierbij:

  • met hoeveel personen u bent
  • of u een pitch wilt doen over uw organisatie
  • of u gebruik wilt maken van een informatietafel
  • eventuele vragen aan het SKT


  Beweegcoach Westland is ook aanwezig bij deze netwerkbijeenkomst. Graag kijken wij met de deelnemers naar de verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.