• CSV Promotieteam en Quintus geven spetterende demonstraties. 

    Zaterdag 29 augustus speelt het rolstoelhandbalteam van het Nederlands Handbal Verbond 3 wedstrijden van 10 minuten tegen de dames- en herenselectie van Quintus en het college van Burgemeesters en Wethouders van het Westland. Mohammed El Mokkadem is deze avond de floorcoach en Marga de Goeij neemt de arbitrage voor haar rekening!   

    De wedstrijden hebben als doel om mensen met een beperking enthousiast te maken en de gelegenheid te scheppen om een rolstoelhandbalteam Westland op te richten bij een van de bestaande sportverenigingen in onze gemeente.

    Na de presentatie van de dames- en herenselectie Quintus voor het seizoen 2015/2016 vindt de demonstratie plaats. Tot slot wordt deze happening afgesloten met een oefenwedstrijd van Quintus heren 1 tegen HAVAS.

    Na de demonstratie volgt er nog een gezellige borrel voor genodigden en kan vanaf het balkon de oefenwedstrijd van Quintus heren 1 aanschouwd worden. De organisatie nodigt u van harte uit om hiervan gebruik te maken en onder andere kennis te maken met het rolstoelhandbalteam

    Wij rekenen op jullie sportieve betrokkenheid en aanmoedigingen op de 29ste. Respect, fair play en onderlinge verbondenheid maakt ons Westland immers zo groot!

    Namens het organisatieteam:

    • Henne Van Es (Nederlands Handbal Verbond
    • Nicole van Meteren, Ad Koremans, Shirley Koremans en Sylvia Velthoven (Quintus)
    • Ivy Kahlmann (VTV/Beweegcoach Westland)
    • Birgitte Eekhout en Annemiek Koremans (Platform Gehandicapten Westland)  

    PROGRAMMA

    17.45 uur       Zaal open
    18.00 uur       Presentatie selectieteams
    19.00 uur       Voorstellen van de teams
    19.15 uur       Wedstrijden rolstoelhandbal
    20.00 uur       Oefenwedstrijden Quintus heren 1 - NAVAS


    LOCATIE

    Sporthal Quintus 
    Leeuwerik 1
    Kwintsheul

     PGW