• Bewegen is gezond voor iedereen. En als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wil bewegen om fit te blijven en in contact te komen met anderen. De beweegcoach en de sportambassadeurs van diverse verenigingen helpen jou graag op weg.

    Westland beweegt, Beweeg mee!
    Sporten en bewegen is iets dat landelijk volop in de aandacht staat. Regelmatig sporten en bewegen houdt mensen fit en is goed voor sociale contacten. Voor mensen met een beperking blijkt dat het moeilijker is hun weg te vinden naar een geschikte sport of beweegactiviteit. De beweegcoach helpt jou.

    Ja, een match! 
    De beweegcoach kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kan en zoekt daar een passende beweegactiviteit bij.  Als jij dat ook leuk vindt, dan ga de beweegcoach of een van de sportambassadeurs de eerste keer met je mee.

    De beweegcoach en sportambassadeurs zijn er om jou te ondersteunen, begeleiden en te stimuleren. Ook kijken we samen met jou wat er nodig is zodat je lekker aan de slag kunt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vervoer, begeleiding op een vereniging.