• Ken je Uniek Sporten al?

    Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. 

    De Beweegcoach ondersteunt dit initiatief en zorgt er voor dat mensen met een beperking in het Westland lekker kunnen sporten.
    Dit doen we door je individueel te helpen als je een sportvraag hebt, maar niet weet waar je kunt sporten.  

    Maar nu kun je ook via Uniek Sporten zelf op zoek naar een sport. De Beweegcoach van het Westland heeft er voor gezorgd dat al het sportaanbod voor mensen met een beperking op de website van Uniek Sporten staat. Neem een kijkje op de website www.unieksporten.nl en ga op zoek naar de sport voor jou!
    Kom je er via de website toch niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact op nemen met de Beweegcoach en gaan we samen kijken waar je aan de slag kunt.